Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Bezoek onze showroom
0
0
Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Parvum Toiletverhoger Raise
  • Toiletverhoger Raise
  • €25,95
    Backorder
    Incl. BTW

Toiletverhoger Raise

Beschrijving
De toiletverhoger Raise zorgt ervoor dat u een stuk comfortabeler en veiliger naar het toilet kunt gaan. U heeft de keuze om de toiletverhoger te bestellen met of zonder deksel, echter kunnen wij u al meegeven dat de Ticco met deksel ons meest verkochte model is. Dit komt mede doordat de bestaande toiletbril vaak van het toilet afgehaald moet worde...

De toiletverhoger Raise zorgt ervoor dat u een stuk comfortabeler en veiliger naar het toilet kunt gaan. U heeft de keuze om de toiletverhoger te bestellen met of zonder deksel, echter kunnen wij u al meegeven dat de Ticco met deksel ons meest verkochte model is. Dit komt mede doordat de bestaande toiletbril vaak van het toilet afgehaald moet worden voor u de toiletverhoger kunt bevestigen aan het toilet. Hierdoor mist u een deksel op het toilet terwijl juist veel mensen een deksel op het toilet wel prettig vinden. De deksel is voorzien van een greepkom, zodat de deksel van de Ticco eenvoudig omhoog gedaan kan worden.

Hygiënisch

De Raise toiletverhoger heeft een uitsparing aan de voorzijde en aan de achterzijde, zodat de persoonlijke hygiëne eenvoudiger is. De verhoger is afgewerkt met glad materiaal, hierdoor is het reinigen en het desinfecteren van de Raise een stuk makkelijker. Het maximale gebruikersgewicht van de toiletverhoger Raise is 100 kg.

Eenvoudige montage

De montage van de toiletverhoger is eenvoudig en zonder gereedschap te doen. De montage van de toiletverhoger wordt makkelijker als eerst de originele toiletbril wordt verwijderd van het toilet voor u de toiletverhoger Raise gaat bevestigen aan het toilet. Bij levering zijn er 2 fixeer klemmen geleverd, op deze manier zorgt u ervoor dat de toiletverhoger met de klemmen tegen het toilet aan geklemd wordt als bevestiging. Dit is allemaal met de hand in 1 a 2 minuutjes te doen en hier is geen gereedschap voor nodig.

Reviews

Gemiddelde score  
0 / 5

Gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door u

Parvum Toiletverhoger Raise
ParvumToiletverhoger Raise
Op voorraad

Deliverytime

€24,95 Incl. BTW
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »